Oscar Autoverhuur Stormt de Denderstreek binnen: De Autodealer Lokeren Biedt nu de Beste Autoverhuur in de Regio aan

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

De Denderstreek maakt kennis met een revolutie in de autohuurindustrie. Oscar Autoverhuur, een snelgroeiende Deense startup die door de Deense Kamer van Koophandel tot “Beste E-commerce Startup” in 2021 en 2022 is uitgeroepen, heeft zijn vleugels uitgeslagen naar Lokeren, waar het in samenwerking met Drivio is neergestreken. 

Oscar Autoverhuur heeft in groter tempo dan heavyweights zoals Sixt, Europcar en Avis, meer verhuurlocaties geopend in Denemarken. De startup heeft zijn succesvolle invasie niet beperkt tot Denemarken. In slechts twee jaar tijd heeft Oscar met succes 100 verhuurlocaties in Nederland en meer dan 30 in België geopend, met een recente uitbreiding in Lokeren in december 2023.

Het unieke bedrijfsmodel van Oscar stelt lokale autodealers in staat om de competitieve autoverhuurmarkt te betreden met voertuigen die toch stilstaan. Auto’s die niet snel verkopen of leases die retour komen, kunnen worden ingezet om de verhuurvloot aan te vullen. Dit helpt lokale bedrijfseigenaren een extra inkomstenstroom te creëren.

Onze lokale autodealer, Drivio, heeft deze kans omarmd en heeft samen met Oscar Autoverhuur een breed scala aan personenauto’s en bestelwagens opgenomen voor de bewoners van de Denderstreek. Zij kunnen nu tegen scherpere prijzen dan de traditionele autoverhuurbedrijven, een auto huren in Lokeren.

Oscar’s bedrijfsmodel zorgt ervoor dat ze lagere prijzen kunnen aanbieden dan de concurrentie en hierdoor ook kleinere steden en landelijke gebieden kunnen bedienen. Hier wint voornamelijk de klant: betere keuzes, betere service en voordelige tarieven. 

De invloed van bedrijven als Oscar reikt verder dan je denkt. Met e-commerce startups die traditionele bedrijfsmodellen uitdagen en de manier waarop we denken over dienstverlening in steden en landelijke gebieden veranderen, ziet de toekomst van het autoverhuur er zeer positief uit.

Voor meer informatie over Oscar Autoverhuur in Lokeren kunt u terecht op hun website: https://oscar.be/locaties/lokeren.

Share this article

Related posts

Category

Category

Category

Category